Bauknecht mosógép

Milyen a Bauknecht mosógép?

A német Bauknecht mosógép közel százéves múltra tekint vissza. A háztartási gépekkel foglalkozó céget 1918-ban alapították, így bátran mondhatjuk, hogy szakértelmükben megbízhatunk. Habár, Magyarországon a német márkanév nem cseng annyira ismerősen, a Bauknecht mosógépek versenyképes teljesítménnyel szállnak be a mosógép-piacra.

Mit tud, tehát, egy Bauknecht mosógép? Leginkább profin mosni. A mosógép olyan funkciókkal van ellátva, ami nem csak könnyíti a mosást, de effektíven csökkenti a víz- és energiafelhasználást a használat során. A 6. Érzék technológia érzékeli a mosógépbe helyezett ruhák mennyiségét és típusát, majd ezekhez igazítja az erőforrások felhasználását. Ezt a funkciót segíti még, hogy a Bauknecht mosógépek fel tudják mérni a ruhák szennyezettségi szintjét, amely segít abban, hogy az optimális program induljon a tiszta ruhákért.

Esetleg bent maradtak a tiszta ruhák a mosógépbe? A Freshcare+ funkció a mosás után gondoskodik a ruhákról: a ruhákat finom gőzzel és dobmozgással tartja frissen, ezáltal nem fognak bebüdösödni a ruhák, ha esetleg ott felejtettük volna őket. A Bauknecht mosógép innovatív inverter motorja gondoskodik a halk mosásról, mely ideális összhangban tud működni a késleltető funkcióval: így akár éjszakára is elindíthatjuk a mosást, a mosógép halkan végez reggelig. Végezetül pedig, a Steam refresh gőzfunkció 20 perc alatt felfrissíti azokat a ruhákat, amik nem igényelnek mosást, így elkerülhetjük a fölösleges mosásokat.