műanyag ablak a nappaliban

Újgenerációs műanyag ablak, mely megjelenésre az alumíniumra hajaz

Napjainkban már piacra dobtak olyan újgenerációs műanyag ablakot, mely elképesztően hasonlít az alumínium nyílászáróra, mind a megjelenés, mind az érzés szempontjából.

A felületet innovatív, karcálló szemcsézettséggel tervezték és fejlesztették ki, homokmatt tapintású porszórt alumíniumból, hogy fokozzák a stílushányadost és átalakítsák a fóliázási technológiát. A gyártó vállalkozás azt ígéri, hogy ez a gyártmány a műanyag ablakok minden előnyét kínálja, csak az alumínium ablakok megjelenésével. Az alumínium borítás kiváló minőségű megjelenését kínálja, könnyű feldolgozással és kellemes élménnyel kombinálva. Az új generációs felület könnyen laminálható számos színű profilra.

A porszórt alumínium megjelenését és érzetét képviselő műanyag ablak egy különösen finom, de kompakt strukturált felület miatt különleges. Ez a tulajdonság ideálissá teszi kül- és beltéri használatra egyaránt. A műanyag ablak egyik legjelentősebb tulajdonsága, hogy innovatív karcálló szemcsézettséggel van ellátva, és hatékonyan ellenáll a mechanikai igénybevételnek is. Mindezek a tulajdonságok lehetővé teszik a nem teljesen ideális, akár enyhén súroló hatású tisztítószerek használatát anélkül, hogy a felületet károsítaná, ami egy másik elképesztő előnye.

Ez a műanyag ablak PVDF bevonattal van ellátva, amely ellenáll a kemény vegyszereknek, beleértve még a graffitit is. A bevonat ráadásul a felületet is könnyen tisztíthatóvá teszi, ami nagyon jó hír rengeteg család számára. A tisztításhoz elegendő egy kis víz és egy kis mennyiségű mosószer. A nem ajánlott tisztítószerek, sőt az oldószert tartalmazó anyagok sem károsítják a felületét. Mivel nagyszerűen ellenáll a mechanikai igénybevételnek, így még évekig tartó rendszeres használat után is kiváló állapotban levő felület marad.