szelepes szájmaszk

A szelepes szájmaszk, a munka hőse

Gyakran foglalkozik felújítással, renoválással, festéssel, akár szakma szinten, akár otthon? Lételeméhez tartozik az ilyen a környezet? Ilyenkor az embernek rendszerint meggyűlik a baja a folyamatos füsttel, porral vagy köddel, amelyek önmagában akadályozó tényezők. Azzal viszont már nem mindannyian törődnek, hogy védelem nélkül a tartós munkavégzés ilyen helyen nagyon is káros az egészségre. A szelepes szájmaszkot speciálisan erre a problémára fejlesztették ki. Látogasson el az Elit Safety webáruházába, ahol többféle, egyszerhasználatos szelepes szájmaszk várja, hatékony légzésvédelmet biztosítva bárminemű munkához. A felhelyezése két rugalmas gumiszalagból készült fejpánt által történik.

A szelepes szájmaszk állítható orrcsipesszel rendelkezik, ezért az illeszkedése tökéletes, mert különböző arcméretekhez állítható, így minden esetben jól zár. A maszkon egy kis légzési ellenállású kilégzőszelep lett kifejlesztve, amely minimalizálja a hőt és páratartalmat a belső térben, ez nagyban megkönnyíti a légzést, másrészt meleg, nedves helyeken egyaránt alkalmassá válik a légzőkészülék.

A szelepes szájmaszk R és D jelöléssel van ellátva, egyrészt tehát, hogy az arclapok újra használhatók egynél több műszakban, másrészt az arcrész eltömődésálló, minden ilyen követelménynek megfelel. Így nagyon poros környezetben is magasan hatékony. A szelepes szájmaszkok tesztelve, és CE-vel jóváhagyásra kerültek az új EN 149: 2001 + A1: 2009 szabvány szerint. Az Elit Safety csapata sok éves rutinnal rendelkezik a munkavédelmi kiegészítők, egyéni védőfelszerelések értékesítésében. A légzésvédelmi egységet 2015-től kezdve bővítik ki a BLS Group olasz fejlesztésű, Európában gyártott termékeivel.