3D kerítés

Ha 3D kerítés, akkor Kerítésland

Napjaink divatja a többdimenziós nézet, egyre jobban szeretjük térben viszontlátni a dolgokat és ha jól körülnézünk, akkor láthatjuk, hogy mindenhol megjelennek ezek a 3D-s termékek. Mint kiderült még a kerítés vásárlásban is van ilyen lehetőségünk, a 3D kerítés a modernitásnak minden szempontból megfelel.

Persze nem csak azért, mert a filmekhez és a szempillához hasonlóan megkapta a 3D jelzőt, hanem azért is, mert egy többszörösen megerősített, minimalista stílusú kerítésről beszélünk, mely biztonságot nyújtó, stabil és ráadásul még stílusos is egyben.

Amikor 3D kerítést készítenek, akkor a sima fémhálós, vasalt kerítésbe háromszög formájú hajlításokat készítenek és igazából ez különbözteti meg a 3D-t a 2D kerítéstől. Ezek a hajlítások stílusosabbá teszik a kerítés megjelenését, ezen túl pedig még meg is erősítik a szerkezetét. A szerkezet azzal is stabilabbá tehető, hogy több hálót vasalnak össze. Az egyrétegű kerítések simán csak háromszög hajlításokkal lettek ellátva, míg vannak olyanok is a 3D kerítések között, amelyek három ugyanilyen hajlított lapból állnak, ezeknek összehegesztésével.

A 3D kerítés elkészítésénél olyan egyedi igényeket is figyelembe vesznek a gyártók, mint amilyen a Kerítésland is, mint mondjuk azt, hogy milyen szélességben legyenek a fémhuzalok, vagy hogy milyen színben készüljön a kerítés.

Az ilyen megerősített kerítések egyre nagyobb eséllyel fognak szembejönni velünk, magánterületeken és közterületeken egyaránt, mivel kedvező az áruk és még jól is néznek ki.