Ne mondj le álmaidról

Gyerekkorom óta szenvedélyem volt az építés, a nagy épületek felépítésének a tanulmányozása. Ezért gyerekkori álmomat váltottam valóra amikor társammal együtt megalapítottuk a közös építési vállalatunkat. Csodával határos módon minden projektünket a megbeszélt határidőn belül tudtuk teljesíteni, így óriási fejlődést tapasztaltunk a cégünkben. Ez abban is megmutatkozott, hogy az ország számos pontjában beletudtunk kezdeni új építkezési projektek megvalósításába.

Viszont ahogy növekedtünk világossá vált számunkra, hogy a belföldi szállítás kihívást jelenthet a számunkra.

Cégünk nem rendelkezett akkora tőkével, hogy egy saját darukból és teherautókból álló gépparkot hozzon létre, mivel a teherautók tárolása, karbantartása anyagilag rendkívül megterhelő lett volna. Illetve ki sem tudtuk volna maximálisan használni a darukat, így nem láttuk értelmét annak sem, hogy ezeket kihasználatlanul tároljuk egy telephelyen.

Idővel egyre nehezebben tudtuk tehát megoldani a konténerek, különböző építkezési anyagok, drága eszközök belföldi fuvarozását.

Mindez addig, amíg rá nem bukkantunk a következő honlapra:

Konrád fuvarozás

A több mint 20 éve működő Konrád Daru fuvarozó cég, tökéletes megoldást jelentett minden belföldi szállításra kiterjedő aggodalmainkra. A vállalat a nehéz terhek emelésére és a belföldi fuvarozás legoptimálisabb megoldására specializálódott, így a velük való együttműködés levette a belföldi szállítás terhét a vállunkról.

Ha nagy tömegű áruk emelésének és szállításának a kérdése jön szóba mikor új partnerekkel kerülünk kapcsolatba, a Konrad Daru jelenti számunkra a legkedvezőbb megoldást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.