Bombasztikus platformjáték: Gyújtsd meg a gyújtózsinórt, és robbantsd fel a rosszfiúkat.

A Bomb Chicken vakmerő főhőse úgy született, hogy egy csepp mérgező hulladék került egy ki nem kelt tojásra.

A tojásra ráfolyt élénkkék löttynek köszönhetően szárnyas barátunk bombákat tojik, amelyeket kreatív módokon használhatunk fel.

Csúsztasd az ujjad jobbra és balra a kijelző bal oldalán, hogy megnézd, milyen veszélyekkel kell szembenézned, ahogy haladsz előre. A bombatojáshoz pedig koppints a jobb oldalra. Ha többször koppintasz egymás után, a csirke robbanékony tornyot tojik a bombákból.

A torony egyfajta létraként funkcionál, amellyel magasabb szintekre juthatunk, vagy felmászhatunk a csöveken. Mi több, akadályt is képezhet köztünk és az ellenség között. De ne feledd: a bomba főhősünkre is ugyanolyan veszélyes, mint bárki másra.

Ha a továbbhaladáshoz használt eszköz egyúttal az életünket fenyegető veszélyforrás is, akkor válik igazán izgalmassá és érdekessé a felfedezés.

De ha óvatos vagy, nincs mitől tartanod, ráadásul tökélyre fejlesztheted a robbantgatást például azzal, hogy leraksz egy frissen tojt bombát az alagútban, hogy kisöpörd onnan az ellenséget, vagy egy kapcsoló mellett helyezed el, hogy kinyiss egy távoli ajtót.

A Bomb Chicken káprázatos pixel-art stílusa és kijelzőrengető robbanásai pedig megkoronázzák az élményt – ennél bombasztikusabb platformjátékot sehol nem találsz.