Éld teljes gőzzel az életet: Vezesd győzelemre csapatod a Motorsport Manager Online-ban

Az autóversenyeken legtöbbször a pilótáké a dicsőség. Ez a játék azonban nem róluk szól. A Motorsport Manager Online-ban a csapatfőnök bőrébe bújva vezetheted zöldfülű csapatod győzelemre. Az álomcsapat felépítése pedig vitathatatlanul még szuperebb élmény, mint ha te magad futnál be a kockás zászló mellett.

Ezúttal tehát nem a volán mögött ülsz a verseny napján, de minden egyes mozzanatát átérzed majd annak, ahogy két pilótád az előnyért küzd a pályán. Mivel minden pálya számos sajátossággal bír, rajtad áll, hogy – az időjárási viszonyokkal dacolva és a telemetriával gyűjtött információkat mérlegelve – versenyautóid az élen maradjanak.
Dolgozd ki a stratégiád, miközben madártávlatból szemléled a verseny kibontakozását.

Azt akarod, hogy pilótáid agresszíven, felfokozott sebességgel vezessenek, de így gyorsabban elkoptassák a gumikat? Figyelembe veszed, hogy esőgumik helyett száraz gumikat kérnek? Egyetlen stratégiailag hibás döntés az elején az egész verseny rovására mehet – a Motorsport Manager Online-ban vékony a határvonal.
Támaszkodj pilótáid erősségeire, fejleszd őket és autóidat, és máris jó úton haladsz a győzelem felé.

Munkád nem ér véget, miután elhaladsz a kockás zászló mellett. Zsúfolt ütemtervedben szerepel a legjobb mérnökök toborzása, a legmodernebb központ felépítése, valamint befektetők szerződtetése. Emellett határozottnak kell lenned a tárgyalások során, és jó, ha tisztában vagy vele, mikor érdemes többet fizetni egy versenyképes pilótáért, és mikor kell kemény nyomást gyakorolni, még akkor is, ha ezzel talán elbukod a tárgyalást.

Egy motorsportcsapat irányítása hihetetlenül összetett feladat, de ha jól csinálod, versenyzőid a ranglista élére törnek. Miért legyen mindig a pilótáké a dicsőség?