Drámai dolog történt?: Linda Brown sorsa a te kezedben van.

A legjobb barátom vagy életem szerelme? Elég különböző a két dolog, de Linda élete már csak ilyen: tele van megdöbbentő eseményekkel és váratlan fordulatokkal. És hogy mi a legjobb benne? Az, hogy te irányítod a végzetét.

Linda egy barátjának esküvőjére készül Rio de Janeiróba, ám indulás előtt megtudja, hogy a barátja megcsalta. (Ez nem volt szép tőled, Kevin!) Így hát – bár eredetileg nem így tervezte – új fejezetet kezd az életében. De ekkor kezdődik csak az igazi kalamajka, ugyanis szinte rögtön belekerül egy másik szerelmi háromszögbe. Minden meghozott döntés következményekkel jár a lány jövőjére nézve, szóval okosan válassz!

A Linda Brown egy olyan játék, melynek története – a több mint húsz évadon keresztül – látszólag végtelen számú eltérő végkimenetelt kínál, és lebilincselő zenével rendelkezik; így bátran kijelenthetjük, hogy kötelező darab a „válaszd ki a saját kalandod” műfajban. Ám az igazi erősségét a kameramozgás adja. Van néhány olyan pillanat a történetben, amikor nehéz eldönteni, vajon tévésorozatot vagy animált könyvet nézünk.

Minden fejezet ingyenesen játszható, de egy előfizetéssel végtelen számú jegyet kapunk, és azonnal belevethetjük magunkat a következő fejezetbe. Vége a hosszú, idegtépő várakozásnak!

Mint minden valamirevaló interaktív történetben, a Linda életében megjelenő szerelmi háromszögek is aközött mozognak, hogy mit szeretne a lány, és mit érdemel. Te pedig ennek a kellős közepébe csöppensz bele – és a végkimenetel azon múlik, milyen döntéseket hozol.