Étkezőszék, mint a lakás egyik központi eleme

Biztosan egyetértünk abban, hogy a mai amerikai típusú lakásoknak és házaknak a konyha és az étkező legalább annyira központi része, mint a nappali, ezért fontos, hogy otthonos és kényelmes légkört teremtsünk ezekben a helyiségekben is.

Az étkező berendezésekor meghatározó a család méretének megfelelő nagyságú étkezőasztal kiválasztása. Viszont legalább ilyen fontos a kényelmes étkezőszék és a praktikus tálalószekrény is, ezért érdemes az étkező berendezését komplexen megtervezni.

Nem mindegy, hogy az étkező a konyhával alkot különálló helyiséget vagy a nappali része. Ha különálló helyiségben van az étkező, akkor az étkezőszék sem annyira hangsúlyos, ezért itt érdemesebb a kényelmi szempontokat előtérbe helyezni, mintsem a designt. Azonban, ha a nappalival egy légtérben helyezkedik el, már sokkal fajsúlyosabb kérdés, hogy étkezőszékünk illik-e az enteriőrbe. A stílushoz passzoló anyag kiválasztása biztos nem fog gondot okozni, hiszen fa, szövet, textilbőr, szövet + textilbőr kombináció, valamint műbőr étkezőszékek széles kínálatából válogathatunk, melynek csak fantáziánk szabhat határt.

A nagy áruházak étkezőszék kínálata legtöbb esetben szűkös, és csak néhány stílusra szorítkozik, emellett a minőség sem maradéktalanul kifogástalan. Szerencsére egyre több lakberendezési webáruház áll rendelkezésünkre változatos kínálattal mind minőség, mind választék tekintetében, hogy könnyebben megtalálhassuk azt az étkezőszéket, amelyet megálmodtunk otthonunkba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.