Ha kiesett egy jármű a fuvarozócégedből? – bérelj tőlünk pótautót!

Fuvarozó cégeknél a legfontosabb szempont a pontosság: könnyen elveszíthetik ügyfeleiket, ha  nem sikerül a rendelést, a fuvart a megfelelő időben kiszállítani a helyszínre. Már csak azért is kellemetlen az ilyesmi, mert sokszor az ügyfélnek is fontos, hogy időben megérkezzen a rendelés, például ha egy rendezvényre kellene pár dolgot kiszállíttatni. 

De ahogy bárhol máshol is, a fuvarozó cégek esetében is történhet olyan, hogy egy-egy autó kiesik a forgalomból egy meghibásodás okán. Viszont mivel a munka többnyire már le van fixálva, és az ügyfelek lemondása mindkét fél számára kellemetlen lehet, hiszen pénzt és időt is vesztenek. Az ilyen helyzetekben jól jöhet, ha tud a fuvarozó cég kölcsön autót szerezni, és ezt az Autókölcsönző Klub segítségével megteheti, a piacon a legkedvezőbb áron biztosítjuk a kishaszongépjármű bérlés lehetőségét.

Ha tőlünk bérel autót, mindössze minimális pénzbeli kiesésre számíthat, hiszen a nálunk található járműveknél kedvezőbb áron sehol sem fog bérelhető autót találni.