Miképp érj el különleges hatást mindössze egy szempillaspirállal.

Az elmúlt hetekben nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy kipróbálom a műszempillát, a környezetemben azonban mindenki ellene volt az ötletnek, és bár lebeszélni nem tudtak a dologról, de arra rávettek, hogy elhalasszam pár héttel (hónappal) a dolgot, addig is van időm többet kísérletezni a különféle szempillaspirál különlegességekkel.

Mivel továbbra is hív és vonzz a dús, hosszú pillák gondolata és álma, és ezért azon gondolkodom, hogy amíg még nincs meg a műszempilla hogyan turbózzam fel a sajátjaimat. Természetesen találtam pár tippet erre vonatkozóan az interneten. Az első azt mondja, hogy használjunk szempilla göndörítőt a tökéletesen ívelő pillák elérése céljából. Korábban én már kísérleteztem a göndörítővel, de nem éreztem túl nagy változást. Most azonban egy olyan tippet olvastam, ami felkeltette az érdeklődésemet: melegítsd meg a göndörítőt hajszárítóval, hogy jobban formázza a pilláidat. Úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt az eszköznek.

Egy külföldi oldal videójában láttam, hogy egy lány hintőport vitt fel a szempilláira, majd ez után festette őket a hagyományos módon. Ez a technika nem csak tartósabbá teszi a festéket, hanem dúsabbá is teszi a végeredményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.