Nem kell kávézóba vinned az ügyfeleidet akkor sem, ha nincs tárgyalód

A tárgyaló bérlés, mint szolgáltatás azért lehet előnyös, mert számos kisebb cég nem hogy teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő tárgyalóval nem rendelkezik, hanem még csak saját irodájuk sincs, székhelyüket is sokan székhelyszolgáltatónál oldják meg.
Az ilyen kisebb cégek esetében teljesen értelmetlen lenne (túl költséges) egy iroda fenntartása (többnyire ezért nincs saját címen bejelentett székhelyük), értelemszerűen, ha nincs irodájuk, akkor tárgyalójuk sem lesz. Ráadásul egy rendes, jól felszerelt tárgyaló berendezése szintén túlságosan költséges lehet, főleg, ha csak pusztán ritka alkalmakkor lenne szükség rá.
A tárgyaló szolgáltatás lényege, hogy ezt a problémát megoldja. Azok a vállalkozások, melyek a tárgyalótermek biztosítását, bérbeadását és fenntartását intézik, teljes körű technikai hátteret, és persze a technikai eszközök használatához segítséget biztosítanak. A tárgyalótermek igényesen berendezettek, és akár 40 fő számára is helyet biztosítanak. Emellett rugalmasan kezelik az időt is, akár 1-1 órára is igénybe lehet venni a szolgáltatást.