Farsangi különleges póló

A farsang közeledtével a boltok kirakatát elárasztják a különlegesebbnél különlegesebb farsangi jelmezek, ami a gyerekek számára nagyon vonzó is. De van, hogy a szülők éppen nem tudják megengedni maguknak, hogy egy drága öltözetet vásároljanak csemetéjüknek, főleg, hogy nem egy komoly, nemzeti vagy családi ünnepről van szó. Bár az óvodákban, bölcsődékben, és némely iskolában nagyon ki van emelve ennek az „ünnepnek” a fontossága. Így mivel a szülők sem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni a gyereket a társai előtt, ezért két út közül választanak általában.

Az egyik a kreatív szülő, aki internetet kutatva, boltokat járva beszerzi az olcsóbb ruhadarabokat, kalapokat és otthon a család többi tagjával együtt összebarkácsolnak egy sziper-szuper farsangi jelmezt. Akinek ehhez meg van a türelme, ötlete, kézügyessége, annak ez a lehetőség tényleg megfelelő.

Van az, aki viszont inkább megveszi a drága kínai jelmezt, csakhogy a gyerek jól érezze magát.

Az egyedi póló pedig a köztes út. Kell hozzá egy kis fantázia, de a pólónyomás lehetőségével kellemes anyagú pólóra, akár pókember felsőjének mintázatát is rányomhatjuk. Egy egyedi póló így egyszerre kreatív, könnyű és egészen költséghatékony megoldás. A pólónyomás pedig van, ahol egy órán belül kész is van.